torstai 13. lokakuuta 2011

fungerande internet

Ååååh, ÄNTLIGEN!! Känns som om man skulle ha bott i karantän i några dagar. Lite småäckligt hur man är beroende av internet och nyheter, eller hur? Men alltså grejen var den att det tog säkert 15min för en sida att ladda upp, och vi tänkte att vi senast idag tar reda på om det är sonera överlag eller bara vår internet som strular. Det var tydligen vår, eftersom vi slutanvändt tiedonsiirtogrejen, och den därför var superseg. Men vi fick det fixat och nu ler livet igen, woopiedoo!

Det är supersuperfint väder ute, och vi var där 12tiden i centrum och fixa musfällor (vi skall inte tala om det, jag gråter redan blod, men det är måste...) + basmat, posten och internet. Så var det meningen att fara på gym, men aleksi har ont i nacken och huvudet så vi far någon annan dag. Igen. Det  här börjar lite kännas som bortförklarning? Men skit i det, vi har det supermys hemma. Eller vi har ett superzoo hemma. Aleksi är typ gulligaste. Han såg några fåglar på terassen, och ville ge dom mat. Han kom ihåg att vi har en superäcklig påse med müsli i skåpet, så han bredde ut mat på terassen till fåglarna, och nu flyger där ett dussintal fåglar, stora och små, och äter världens buffé! Haha, Aleksi har vänt på stolen för att se dom ordentligt, viskar när han talar och är superivrig. Vilken dårka. Vi googlade också vissa fåglars utseende för att få reda på vad dom heter och hur dom lever, haha!

Enda bra bilden jag fick och det blev en småtting... Det finns mycket coolare och större fåglar också som avnjuter måltiden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti