lauantai 9. heinäkuuta 2011

fredag&lördag

Igår stratade vi från Jurmala, och jag tror inte att nån riktigt visste vart vi skulle tillnäst. Sist och slutligen satt vi hela dagen (jag menar verkligen hela dagen) i bilen genom Polen. Det var supermysigt, och vi stannade också i ett stort varuhus på resan. En av dom roligaste sakerna i resandet är matbutiker! Hela vår familj älskarälskarälskar att gå i utländska matbutiker, det känns så exotiskt. Speciellt i ett land som Polen, med annan valuta och helt andra matvaror. Och spänningsfaktorn stiger också via polska språket, eftersom det till 60% är omöjligt att gissa vad det betyder!
Okej, så vi satt i bilen hela dagen, fast det var meningen att stanna i Latvien. I'm glad we didn't, eftersom vi sparade hela den här dagen med att närma oss Krakow redan igår. Och om man får vara helt ärlig, hade jag nog ingen lust att stanna i baltien. Så vi stannade på natten vid någon bensinstation för att mamma och pappa skulle sova 4h, och kom tidigt idag på morgonen till dethär superunderbara campingområdet! Supersköna duschar, gratis tvättmaskiner och all lyx man kan önska sig. Så nyduschade och fräscha for vi iväg mot krakow centrum (sydpolens största shoppingcenter) där vi spenderat tid och pengar hela dagen. Jätte billigt med alla reor, och gamla stan var fin.
Nu sitter vi ute under markisen på camping clepardia, lagar mat och njuter av livet. Imorgon är det väll Ungern som gäller. Tror jag.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti