tiistai 19. heinäkuuta 2011

toscana

Okej, nu har det varit lite tyst. Men det blir lätt att berätta om allt som hänt; pingis, jacuzzi, pingis, pingis, poolhäng, pingis, god mat. Sådär.

Vi har det verkligen underbart. Fenomenala kockar, vi seriöst rullar framåt. Alla tar det ganska lungt, till och med mamma. Eller okej, hon var idag på morgonen med katja och cykla 20km (i misstag sa hon), och just nu är hon påväg på en ny cykelrunda. Men det är att ta det lungt i mammas adhd-skala.
Men vi har nog kommit ut ur villan också, och har fortsatta planer för att göra det. Igår var vi o gå i Lucca, det var helt okej, förutom att alla var ganska trötta och dalsandet tröttade ännu mer. Och den där jävla siestan orsakar verkliga problem med att tajma alla planer. Vi tänkte bli utan luch!! Vilken tur att Lucca är tillräckligt turistiserad för att några restauranger var öppna.
Idag tänker jag och hanna bara hänga och vara riktigt lata. Det är inte helt lika hett som på dom tidigare dagarna, men det regnar inte vilket är alldeles superduper eftersom dom har lovat typ regn för hela denhär veckan (inkulsive idag). Nu är det bara lite mulet, men det blåser varmt och vädret är superbehaglit. Värmen här e helt annan än i Finland, man kan på nåt sätt andas bättre tycker jag.
Idag på kvällen får vi laga oss fina eftersom vi far till en underbar fiskrestaurang alldeles här nära, helt jätte jätte roligt!
Imorgon står Firenze på agendan, och på torsdag är det Hannas födelsedag. Sen blir det fredag och aleksi sticker hem. What, vart löper tiden?

Bilder i nästa inlägg!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti